Ο ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωσης της συνεργασίας του με τον προπονητή Γρηγόρη Τσιρογιάννη ο οποίος βρίσκονταν στα πάγκο της ομάδας και τα προηγούμενα δύο χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε.
Ανανεώσεις ποδοσφαιριστών
Ο ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την παραμονή τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα θα είναι κοντά μας και τη νέα απαιτητική χρονιά οι ποδοσφαιριστές: Γιώργος Γκόβαρης, Σάκης Σιούτας και Χρήστος Παπαευθυμίου.
Επίσης ο ΑΣ Μετέωρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή των ποδοσφαιριστών Θέμη Γκουλιώνη, Δημήτρη Ράτζα και Βασίλη Χατζηδημητρίου για την νέα αγωνιστική περίοδο με την ευχή να είναι υγιείς και πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας.
Παραμένουν στην ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Σαφέτ Ζαΐμι, Σωτήρης Ράτζας και Απόστολος Δρόσος.
Οι δύο πρώτοι ήταν από τους πλέον βασικούς στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ ο τρίτος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία κι επιστρέφει δριμύτερος. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.
Μεταγραφές ποδοσφαιριστών
Ο ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Καραμούζη. Ο ποδοσφαιριστής ήταν μαζί μας και την διετία 2022-24 κατακτώντας με την ομάδα μας δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα. Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Σελλάνων και φέτος επιστρέφει και πάλι κοντά μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχουμε από κοινού μία καλή κι επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.








