Γενικό Γραμματέα έχει από σήμερα ο Δήμος Μετεώρων, σύμφωνα με την επιβεβαίωση που είχαμε από τον Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλο.
Ο νέος Γραμματέας, Γεώργιος Τσατσάνης, είναι επιλογή φυσικά του Δημάρχου και σήμερα Παρασκευή ήταν στο Δημαρχείο για να ξεκινήσει τη συνεργασία με τον Δήμο , ενώ συστήθηκε και στους αντιδημάρχους, σε στελέχη, συμβούλους και υπαλλήλους του Δήμου.
Θυμίζουμε για την ιστορία του Δήμου, ότι τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα τα εκτέλεσε με επιτυχία στο παρελθόν ο κ. Γιώργος Γιαννάκος επί Δημαρχίας του αείμνηστου Χρήστου Σινάνη, ο κ Βασίλης Κυριακούλης επί Δημαρχίας Θ. Αλέκου και μέχρι τη συντονισμένη απομάκρυνση του και η καίρια θέση ήταν κενή μέχρι και σήμερα.
Ευχόμαστε στο νέο Γραμματέα δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του, πάντα για έναν καλύτερο Δήμο, όπως όλοι οι δημότες φιλοδοξούν και θέλουν να έχουν.








