Μετά τη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο Πύλης, βρέθηκε ο πλειοδότης για το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της μονομετοχικής εταιρείας, Κώστα Ούτρα, τρεις ενδιαφερόμενοι υπέβαλαν προσφορές, με το χιονοδρομικό τελικά να περνά στα χέρια του κ. Πολυγένη Βησσαρίωνα, ο οποίος ήδη δραστηριοποιείται στην περιοχή. Η προσφορά του κ. Βησσαρίωνα ανήλθε σε 45.000 ευρώ, έναντι 40.000 ευρώ του δεύτερου συμμετέχοντα.
Η δημοπρασία έχει ισχύ 25 ετών, ενώ ένας από τους βασικούς όρους προβλέπει ότι τα πρώτα πέντε χρόνια θα επενδυθούν 500.000 ευρώ για εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης του χιονοδρομικού.
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ενισχύσει την τοπική οικονομία, να βελτιώσει τις υποδομές του χιονοδρομικού και να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες στην περιοχή, ενισχύοντας τη φήμη του Περτουλίου ως δημοφιλούς χειμερινού προορισμού.
https://trikalaopinion.gr/








