Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) ένας 19χρονος όταν καταπλακώθηκε από τοίχο σπιτιού στα Φάρσαλα.
Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα οι οποίοι και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον νεαρό.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον άτυχο 19χρονο προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά για εκείνον καθώς υπέκυψε στα τραύματα του.
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.
«Ήταν ατύχημα», λέει στο newsit.gr ο συντετριμμένος πατέρας που έχασε τον γιο του από όγκους τσιμέντου όταν καταπλακώθηκε από τοίχο κατά τη διάρκεια εργασιών σε σπίτι στα Φάρσαλα.
«Καθαρίζαμε στο σπίτι κάτι μπάζα, πήγε να κάνει κάτι το παιδί και χτύπησε. Εγώ είχα φύγει για δέκα λεπτά και ήταν μόνος στο σπίτι», συμπληρώνει ο πατέρας του νεαρού.
Ο άτυχος νεαρός έχασε τη ζωή του όταν τοίχος σπιτιού κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.









