Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμάτας (ΜΟ.ΛΕ.Κ.) ετοιμάζει μια ξεχωριστή διήμερη εξόρμηση για τους λάτρεις των δύο τροχών, με προορισμούς που συνδυάζουν φυσική ομορφιά, ιστορία και μοναδικές εμπειρίες.
Με αφετηρία το ομαδικό πνεύμα και την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα, τα μέλη της λέσχης θα ταξιδέψουν στις 23 και 24 Μαΐου 2026 σε τρεις εντυπωσιακούς βαλκανικούς σταθμούς.
Πρώτη στάση θα είναι η μαγευτική πόλη της , γνωστή για τη λίμνη και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της, όπου θα πραγματοποιηθεί και η διανυκτέρευση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της περιοχής, συνδυάζοντας χαλάρωση και εξερεύνηση.
Τη δεύτερη ημέρα, η διαδρομή συνεχίζεται προς το γραφικό και την ιστορική , πριν την επιστροφή στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια εμπειρία που υπόσχεται όμορφες εικόνες, ενδιαφέρουσες στάσεις και αξέχαστες στιγμές.
Ο διοργανωτής της δράσης, Κωνσταντίνος Σαλταπίδας, μίλησε στον Μετέωρα 90,3 FM, τονίζοντας τη σημασία της οδικής ασφάλειας, της σωστής προετοιμασίας και της ομαδικότητας σε τέτοιου είδους εξορμήσεις. Παράλληλα, υπογράμμισε πως τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν τη συναδελφικότητα μεταξύ των μοτοσυκλετιστών και δημιουργούν δυνατές φιλίες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής και η σχετική ενημέρωση θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28 Απριλίου στη λέσχη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, όπως ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο, άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια οχήματος και πράσινη κάρτα.
Η ΜΟ.ΛΕ.Κ. συνεχίζει να αποδεικνύει ότι οι εκδρομές με μοτοσυκλέτα δεν είναι απλώς μετακινήσεις, αλλά εμπειρίες ζωής γεμάτες εικόνες, διαδρομές και δυνατά συναισθήματα.
Ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη.








