Οι πιλότοι της Πολεμικής μας Αεροπορίας, οι «φύλακες άγγελοι» των κατοίκων που ζουν σε ακριτικά νησιά, βοήθησαν για να σωθεί και ο αγαπημένος τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, τον οποίο μετέφεραν άμεσα στην Αθήνα από τη Λήμνο με αεροσκάφος C-130.
Λαχτάρα και ώρες αγωνίας έζησε ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του, όταν το πρωί της Παρασκευής αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λήμνο.
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αν και τις πρώτες ώρες δεν πήγε στο νοσοκομείο, τελικά το απόγευμα της ίδια μέρας μετέβει στο νοσοκομείο της Λήμνου όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι υπέστη έμφραγμα.
Χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο, οι γιατροί έκριναν πως ο Στέλιος Ρόκκος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα, με την Πολεμική Αεροπορία να αναλαμβάνει τη μεταφορά του τραγουδιστή με αεορσκάφος C-130.
Ο τραγουδιστής αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε – κατόπιν επιθυμίας του ίδιου και της οικογένειάς του – σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και νοσηλεύεται.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στέλιος Ρόκκος έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, με τους γιατρούς ωστόσο να τον περνούν από σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν την αιτία του εμφράγματος και άλλους παράγοντες που επιβαρύνουν την υγεία του.








