Στον Μετέωρα Fm 90,3 φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος Εξωραϊστικού και Μορφωτικού Ομίλου Καστρακίου, κ. Νίκος Παπούλιας, ο οποίος ενημέρωσε τους ακροατές για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την παραμονή της εορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Καστράκι και για το κλείσιμο μιας ακόμη χορευτικής χρονιάς με την παρουσία των χορευτικών του συλλόγου στην πλατεία του χωριού στις 9:15 το βράδυ της Παρασκευής 28/6.
Ο ΕΜΟ Καστρακίου διαθέτει στα χορευτικά τμήματα του 100 μέλη, μικρούς και μεγάλους ενώ όπως είπε ο κ. Παπούλιας καταβάλετε διαρκώς, κάθε δυνατή προσπάθεια για τα παιδιά του χορευτικού, ενώ όλες μα όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου, αυτές γίνονται πάντα με την σκέψη στα τρία κορίτσια τη Χρύσα, τη Θώμη και την Αναστασία, που συμμετείχαν πάντα στις εκδηλώσεις του συλλόγου και έφυγαν τόσο άδικα στο έγκλημα των Τεμπών.
Επίσης ο κ. Παπούλιας ενημέρωσε ότι στις 23 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Κρασιού για την οποία ο σύλλογος και η κοινότητα Καστρακίου προετοιμάζεται καθημερινά.
Τέλος, ο κ. Παπούλιας ενημέρωσε για τον φωτισμό που τοποθετήθηκε στην εκκλησία του χωριού και σε βράχια του Καστρακίου, αλλά και για τις παρεμβάσεις που χρειάζεται η πλατεία. Επίσης ενημέρωσε για τη συμμετοχή του συλλόγου στο μεγάλο Αντάμωμα των πολιτιστικών συλλόγων στην Καλαμπάκα τον Σεπτέμβριο.








