Σήμερα, κάτωθεν του Δημαρχείου, είχα τη χαρά να συναντήσω έναν πολύ καλό μου φίλο, τον Μάκη Κόκκα.
Έναν άνθρωπο τίμιο, αγνό , σεμνό και ταπεινό ,από εκείνους που τιμούν με την παρουσία τους τον δημόσιο βίο.
Μαζί με τη σύζυγό του Βάσω – γυναίκα με ήθος, ευγένεια και ζεστό χαμόγελο – σταθήκαμε μπροστά στο συντριβάνι της πλατείας, θυμηθήκαμε τα παλιά και μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές!!
Με τον Μάκη συμπορευτήκαμε ως υποψήφιοι στις εκλογές του Δήμου Μετεώρων με τον συνδυασμό του Δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου.
Και αν τότε μας ένωνε η κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου, η ίδια προσπάθεια συνεχίζεται και σήμερα, εγώ από τη θέση του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου και ο Μάκης, ως ενεργός και πάντα διαθέσιμος πολίτης, που όπου και όταν χρειαστεί, υπερασπίζεται με ήθος και σταθερότητα το έργο της Δημοτικής Αρχής!
Η κοινωνικότητά του είναι έμφυτη, ένας άνθρωπος που ενώνει, επικοινωνεί και εμπνέει εμπιστοσύνη!
Δίπλα του η Βάσω, πάντα διακριτική και υποστηρικτή, προσθέτει εκείνη την ισορροπία και την καλοσύνη που κάνουν το ζευγάρι πραγματικά ξεχωριστό!
Σε μια εποχή που περισσεύουν τα λόγια, ο Μάκης και η Βάσω μας θυμίζουν κάτι πολύτιμο, πως η πιο ουσιαστική πολιτική πράξη είναι η καθημερινή αξιοπρέπεια και η αυθεντική ανθρωπιά!!!









