Το Θέατρο δεν είναι απλά ένας τρόπος έκφρασης και δημιουργίας είναι ένα μέσο ενδυνάμωσης της φαντασίας, της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης.
Μέσα από την εξέλιξη των δεξιοτήτων του σώματος, της φωνής και της κίνησης ενεργοποιεί και δίνει κίνητρα στα παιδιά να εξωτερικεύσουν τις ιδέες και τα συναισθήματά τους.
Στο Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και εφήβους Δροσουλίτες, μέσα από τις τεχνικές του Θεατρικού Παιχνιδιού και του Σωματικού Θεάτρου, τα παιχνίδια ρόλων και τις ασκήσεις αυτοσχεδιασμού που καλλιεργούν την ομαδικότητα, την εμπιστοσύνη και την αποδοχή , θα γνωρίσουμε και θα αξιοποιήσουμε με τον πιο δημιουργικό τρόπο τα εκφραστικά μας μέσα.
Το θεατρικό παιχνίδι μέσω της εμψυχωτικής διδασκαλίας έχει ως στόχο την ενίσχυση της προσωπικότητας του παιδιού, τη δημιουργική ψυχαγωγία, την γνωριμία με το θέατρο και την οργανωμένη παράσταση.
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε παιδιά και εφήβους ανά ηλικίες.
- για παιδιά 6-8 ετών
- για παιδιά 9-12 ετών
- για εφήβους 13-15 ετών
1η Συνάντηση: Σάββατο 7 Οκτωβρίου
Στο εργαστήρι θα λειτουργήσει και τμήμα ζωγραφικής για παιδιά και εφήβους
Θα μας βρείτε στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, Ομογενών Αμερικής 4
Υπεύθυνη Διδασκαλίας :
Τζανοπούλου Ευαγγελία, ηθοποιός
Τηλέφωνο για εγγραφές και πληροφορίες 6955413601
Κάντε την εγγραφή σας τώρα εντελώς δωρεάν
ΚΟΣΤΟΣ: Εισφορά των μικρών μας φίλων είναι 20€ τον μήνα.
ΕΙΔΙΚEΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ:
Για όποιο παιδάκι γραφτεί σε δύο, ή και περισσότερα μαθήματα, ή έρθει με το αδερφάκι το κόστος συμμετοχής θα είναι μειωμένο!