Για μία ακόμη χρονιά, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών έλαβε δύο σημαντικές διακρίσεις, από την παγκόσμια ταξιδιωτική πλατφόρμα Tripadvisor, για το 2025.
Η πρώτη διάκριση, Travelers’ Choice Awards 2025, αφορά το ίδιο το Μουσείο, το οποίο αναδείχθηκε ως ένας από τους κορυφαίους πολιτιστικούς και θεματικούς προορισμούς της Ευρώπης.
Μάλιστα με βάση την κατάταξη των ταξιδιωτών, βρίσκεται στην 6η θέση της Ευρώπης μεταξύ 1365 ομοειδών μουσείων και στην 1η θέση στην Ελλάδα μεταξύ των Μουσείων Φυσικής Ιστορίας.
Η δεύτερη βράβευση, με το ίδιο βραβείο, αφορά το Κυνήγι Τρούφας στα Μετέωρα, που διοργανώνει το Μουσείο. Μία εμπειρία που ξεχωρίζει για τον βιωματικό της χαρακτήρα και συνδέει τη φύση, με τη γαστρονομία και τον πολιτισμό.
Η διοίκηση του Μουσείου και το προσωπικό, ευχαριστεί θερμά το κοινό για την εμπιστοσύνη και την στήριξή του.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://meteoramuseum.gr/…/diplh-diethnhs-diakrish-gia…











