Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη με λίγες βροχές τις πρωινές ώρες και τα ορεινά ηπειρωτικά με τοπικές βροχές το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στη δυτική Ελλάδα τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4, στο Αιγαίο 4-6 ΜποφόρΘερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 3 έως 21, στη δυτική, κεντρική και νότια από 5 έως 24 και στις νησιωτικές περιοχές από 8 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά το απόγευμα, ανέμους μεταβλητούς 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά, ανέμους Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς.

Μεγάλη Δευτέρα, 13-4-2020
Καλός καιρός, αίθριος σ’ όλη τη χώρα. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται τοπική συννεφιά και λίγες βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί, σταδιακά θα γίνουν Νοτιάδες 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Μεγάλη Τρίτη, 14-4-2020
Ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά σ΄ όλη τη χώρα. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται συννεφιά με τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ, τη νύχτα θα στραφούν σε Βοριάδες 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Μιχάλης Σιούτας

https://www.makthes.gr/