Χαρτζιλίκι 534 ευρώ! (Τα είχα γράψει από πέρυσι)! Στήριξη στις επιχειρήσεις, ελάχιστη και φυσικά όχι σε όλες! 400 ευρώ σε επιστήμονες και αυτοί τραπεζώματα στας Ικαρίας, των κουστωδιών όπως είχε γίνει και στα Τρίκαλα, προ ημερών καταπατώντας τους νόμους που οι ίδιοι επιβάλλουν!
Για την αύξηση κατανάλωσης οινοπνεύματος, ναρκωτικών, ψυχοφάρμακων, ουδέν λόγος και καλύτερα να μη το αγγίξουμε, διότι είναι βέβαιο πως θα βρεθούμε προ εκπλήξεων!
Κατά τα λοιπά «Άριστοι», με τον κ. Ταραντίλη να λέει ότι σε επόμενες πολιτικές εξορμήσεις του Υπεραρίστου, στις μελλοντικές περιοδείες του, «θα καταβληθεί κάθε δυνατή φροντίδα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί καμία εσφαλμένη εικόνα»!
΄Αρα οι εικόνες σε Τρίκαλα, Ικαρία και πιο παλιά στην Πάρνηθα, ήταν εσφαλμένες; Αλλά οι Άριστοι, απ’ αυτές, δεν έμαθαν! Δεν έχουν μάθει από άλλα κι άλλα, θα μου πείτε!
Ούτε άστοχη , ούτε άδικη ήταν η κριτική σύσσωμης της αντιπολίτευσης, των δημοσιογράφων, αλλά και πολιτών, μέσω των ηλεκτρονικών μέσων.
Δεν μπορεί να κουνάς το δάχτυλο και εσύ να μη σέβεσε αυτά που επιβάλεις! Εφόσον το κάνεις,, αυτό ονομάζεται «κατάχρηση εξουσίας» λόγω θέσης και απαξίωση της κοινωνίας, την οποία μεταξύ μας, τόσο ο ίδιος, όσο και το κόμμα ης ΝΔ, έχουν επί πολλά έτη και πολλές φορές, δείξει, ότι δεν «πονοκεφαλιάζουν» και ιδιαιτέρως.
Γ.Χ.Σ