Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και τα 20 χλμ. βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, επέστρεψε στην Ελλάδα και δήλωσε υπερήφανη για την επιτυχία της. «Έχω στόχους, θα το κάνουμε βήμα-βήμα μέσα από την προπόνηση και τους αγώνες», είπε μεταξύ άλλων.
Στην Ελλάδα είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (22/8) η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία έγραψε ιστορία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγινε η πρώτη γυναίκα που έκανε «νταμπλ» στη διοργάνωση, με δυο χρυσά μετάλλια σε διαφορετικές αποστάσεις του ίδιου αγωνίσματος, και συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την επιτυχία της. Η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τα συναισθήματά της, κατά την άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
«Ήταν εκπληκτικά όσα ένιωσα μόλις τερμάτισα, ήταν μεγάλη μου τιμή. Χαίρομαι που έκανα το «νταμπλ» στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι Ελληνίδα και έφερα τα μετάλλια στη χώρα μου. Θα χαρώ τη στιγμή μου, δεν θέλω να πάω στο παρελθόν. Έχω να θυμηθώ μόνο την προσωπική μου διαδρομή, μέχρι εδώ, και τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.
«Είμαι στην Καρδίτσα αλλά μεγάλο μέρος το περνάω με τον προπονητή μου για την προετοιμασία. Έρχομαι και στην Αθήνα αρκετά συχνά, για να μπορώ να είμαι με τον προπονητή. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, αρκετά τα χιλιόμετρα, είναι μοναχικά…», είπε στη συνέχεια για τις δυσκολίες και τις θυσίες που χρειάζεται ο πρωταθλητισμός.