Μιχάλης Ζαρόπουλος! Τερματοφύλακας πολυτέλεια για την Γ΄Εθνική κατηγορία. Ικανότατος γκολκίπερ και Αρχηγός για την ιστορική ομάδα των Μετεώρων με πολλά χρονιά στην Super League. Αποδεικνύει κάθε φορά που χρειάζεται το ταλέντο του και τις ικανότητες του, όπως έκανε και στο παιχνίδι με την Νεοκαισάρεια.
Ο Μιχάλης έπεσε σωστά και απέκρουσε το πέναλτι του έμπειρου Αποστολίδη, στη δεξιά του γωνία, κερδίζοντας το χειροκρότημα, τον σεβασμό της κερκίδας και φυσικά τις αγκαλιές των συμπαικτών του, οι οποίοι αντιλήφθηκαν πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκανε, ώστε να κρατήσουν τη νίκη.
Αν ο Αχιλλέας ισοφάριζε στη φάση του πέναλτι, θα ήταν δύσκολο να αλλάξει το σκορ στη συνέχεια.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την φάση στο πρώτο ημίχρονο, που επίσης έκανε σπουδαία επέμβαση λίγο πριν μπάλα φτάσει στα δίχτυα, φάση η οποία πανηγυρίστηκε δεόντως από συμπαίκτες τους φιλάθλους.
Είναι μεγάλο το κέρδος που η ομάδα της Καλαμπάκας τον έχει κάτω από τα δοκάρια της και μπορούμε να τον παρακολουθούμε κάθε Κυριακή.