Το ποσό των 18,5 εκατομμυρίων ευρώ θα διανεμηθεί σε ΜΜΕ για την προβολή της εμβολιαστικής καμπάνιας, σύμφωνα με απόφαση του Βασίλη Κικίλια
Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια θα διανεμηθεί σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το ποσό των 18,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου για «την προβολή μηνυμάτων και της εθνικής εκστρατείας κατά του κορονοιού covid-19″.
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση, αντικείμενο της σύμβασης είναι «η παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, που συνίστανται ειδικότερα στην εκπόνηση σχεδίου εκστρατείας επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών, καθώς και κάθε άλλης συναφούς υπηρεσίας που απαιτείται για την έγκαιρη υλοποίηση αυτής, για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη λήψη μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού COVID-19.
Η δαπάνη για τις ως άνω αναφερόμενες υπηρεσίες θα ανέλθει συνολικά στο ποσό των 18.500.000 εκ.€, (προέγκριση για το 2021 ποσό 18.500.000,00€) και θα βαρύνει τις πιστώσεις του Α.Λ.Ε. 2420906001 «Έξοδα προβολής, διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων» του Φ./Ε.Φ. 1015-202-0000000″.