«Οι οπαδοί θα επιστρέψουν στα γήπεδα με το ίδιο πάθος και τα συναισθήματα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ

Την πεποίθησή του πως το ποδόσφαιρο θα μπορέσει να «επιστρέψει» ακόμη πιο «δυνατό» μετά την πανδημία του κορονοϊού, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν σε μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της (πατρίδας του) Σλοβενίας.

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας εμφανίστηκε αισιόδοξος πως με την πάροδο του χρόνου θα καταστεί εφικτό για να επιστρέψει κι ο κόσμος στα γήπεδο, νικώντας τον ιό Covid-19.

«Το ποδόσφαιρο υποφέρει πολύ, αλλά σύντομα θα επιστρέψει δριμύτερο. Ο κορονοϊός είναι κάτι τρομερό, αλλά δεν θα τα καταφέρει στη μάχη με το ποδόσφαιρο. Θα βγούμε από την κρίση. Τα πράγματα δυσκολεύουν σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, αλλά λείπει το ποδόσφαιρο στην προσπάθεια να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση.

Το ποδόσφαιρο μεταδίδει θετική διάθεση και χαρά στον κόσμο. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι αυτή η πανδημία θα τελειώσει το αγαπημένο μας άθλημα. Θα πάρει το χρόνο του, αλλά οι οπαδοί θα επιστρέψουν στα γήπεδα με το ίδιο πάθος και τα συναισθήματα», ανέφερε στο μήνυμά του ο Τσέφεριν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ