Συννεφιά με τοπικές βροχές από το πρωί στο Ιόνιο και την Ήπειρο και από το μεσημέρι στη βόρεια και δυτική Πελοπόννησο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Σχεδόν αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα.

Άνεμοι, Νοτιάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ, στο νότιο Αιγαίο Βοριάδες 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 12 έως 29, στις νησιωτικές περιοχές από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αρκετή συννεφιά, το πρωί περιορισμένη ορατότητα, το βράδυ λίγες ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι Νοτιάδες 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με συννεφιά, οι άνεμοι Νοτιάδες, 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς.

Πέμπτη-Παρασκευή, 24-25/9/2020
Την Πέμπτη αρκετή συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Την Παρασκευή καλός καιρός σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση με λίγες βροχές ή καταιγίδες το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος. Οι άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σάββατο-Κυριακή. 26-27/9/2020
Συννεφιά με τοπικές βροχές στα δυτικά κεντρικά και βόρεια. Καλός καιρός στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στην περιοχή του Αιγαίου. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή.

Μιχάλης Σιούτας