Συννεφιά με τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί, λίγες βροχές, στην κεντρική-δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και τα Δωδεκάνησα. Το απόγευμα από νησιά του Ιονίου αρχίζει νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές τη νύχτα προς τη Δευτέρα.

Άνεμοι, στο Ιόνιο Νοτιάδες 6-7 Μποφόρ, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 3 έως 20, στις νησιωτικές περιοχές από 10 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με ομίχλες και τοπικές βροχές. Οι άνεμοι Νοτιοανατολικοί 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, το πρωί συννεφιά με τοπικές ομίχλες, στη συνέχεια ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς.

Δευτέρα, 7-12-2020
Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες αρχικά στη δυτική Ελλάδα, γρήγορα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα αναμένονται ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Δυτικοί 3-5 Μποφόρ, στο Αιγαίο Νοτιάδες 7-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Τρίτη, 8-12-2020
Βελτίωση στη δυτική και βόρεια ηπειρωτική χώρα με συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Στο Ιόνιο, στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τοπικές βροχές και τη νύχτα στο Ιόνιο καταιγίδες. Οι άνεμοι από Δυτικές και Νότιες διευθύνσεις, 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά

https://www.makthes.gr