Γεια σας και χαρά σας
@ Το «κρύο ντους»» του καιρού συνεχίζεται με την αστάθεια και τις αλλαγές, αλλά σε λίγες μέρες θα καλοκαιριάσει για τα καλά και όσοι αγαπάτε το καλοκαίρι θα είναι η καλύτερη σας.
Γράφει και σχολιάζει ο Γιώργος Χρ. Σιαμουρέλης
@ Εμείς που «είμεθα» χειμερινοί τύποι θα κάνουμε την προσπάθειά μας να το αντέξουμε!
@ Σημαντική η σημερινή ημέρα για την πόλη, καθώς το Δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να αποφασίσει για το κλείσιμο της οδού Τρικάλων για λίγες ώρες, προς όφελος ή μη, των δημοτών και επιχειρηματιών της πόλης.
@ Αντιδράσεις θα υπάρξουν και υπάρχουν, αλλά ευτυχώς είναι λίγες, απ’ ότι διαπιστώνω, σε σχέση με τους δημότες που επιθυμούν να γίνει η συγκεκριμένη παρέμβαση, δίνοντας χώρο για λίγες ώρες στους πεζούς και όχι στα τροχοφόρα.
@ Η ποιότητα ζωής στην πόλη απουσιάζει κι αυτό έχει ήδη γίνει αντιληπτό σε υπερθετικό βαθμό από τους δημότες, πλην ορισμένων που με διάφορες μεθόδους επιδιώκουν τη στασιμότητα και βάζουν πάνω από όλα το προσωπικό και όχι το κοινωνικό συμφέρον.
@ Τονίζω ότι μιλάμε για μια πρόσκαιρη κατάσταση μέχρι τέλη Οκτωβρίου, η οποία έχει τους στόχους που προανέφερα.
@ Πάντως , ανάρτησή μου στο fb, σχολιάζοντας τα απίστευτα επιχειρήματα του δικηγόρου, εκπροσώπου καλαμπακιωτών επιχειρηματιών που δεν θέλουν να κλείσει η οδός Τρικάλων, είχε πάρα πολλά σχόλια δημοτών, οι όποιοι είναι θετικοί στις παρεμβάσεις για την οδό Τρικάλων και το πήγαν και παραπέρα, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα ακόμη και για πεζοδρομήσεις στην πόλη, ενώ ταυτόχρονα στηλιτεύουν τη θέση όσων δεν επιθυμούν την πρόοδο και ανάπτυξη της πόλης.
@ Να σημειώσω πως το θέμα δεν είναι απλό, αλλά είναι σοβαρό θέμα, το οποίο μας έχει δείξει ότι πάντα θα προκαλεί κλυδωνισμούς και εντάσεις. Όμως η πόλη πρέπει κάποια στιγμή να προχωρήσει μπροστά…
@ Αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας και γνωρίζοντας τους τύπους που χουν λόγο και ψήφο στο δημοτικό συμβούλιο και γνωρίζοντας ότι τους νοιάζει η στείρα αντιπολίτευση και μόνο και όχι το καλό μας και το καλό της πόλης, η πλευρά του Δημάρχου, που πρότεινε το μέτρο, είναι πιθανό να μη μπορέσει να το περάσει.
@ Η «προβατοποίηση» των δημοτικών συμβούλων και ο περιορισμός τους σε ότι αφορά την ελεύθερη τους βούληση και ψήφο σε δημοτικά θέματα, οδηγεί σε αδιέξοδα κι ενίοτε στο σπίτι!
@ Πάντως, η ομάδα του Δημάρχου Αλέκου, συνεδρίασε χθες και αποφάσισε να στηρίξει το κλείσιμο της οδού Τρικάλων για λίγους μήνες.
@ Επίσης στη συνεδρίαση υπήρξε και ένταση με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μαλακασιώτη, ο οποίος εισέπραξε την απάντηση από τον Δήμαρχο «άμα δεν σου αρέσει, παραιτήσου»!
@ Αυτό ήταν ένα «μήνυμα» προς όλους από το Δήμαρχο ώστε να σταματήσουν να λέγονται διάφορα εις βάρος της δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, ο οποίος να σημειώσω ότι έχει ανεχτεί πολλούς και πολλά στους μήνες διακυβέρνησης του και οι οποίοι υπέθεταν ότι ο Δήμαρχος δε γνωρίζει, δεν καταλαβαίνει κτλ.
@ Το θέμα έληξε, όμως τα μηνύματα στάλθηκαν προς πάσα κατεύθυνση!
@ Ο Δήμαρχος έχει τους τρόπους να δημιουργήσει τις καλές εκείνες προϋποθέσεις για τη σωστή λειτουργία του Δήμου , παρά τις «λυσσασμένες φωνές» στην Καλαμπάκα που στάζουν φαρμάκι για τον πρώτο πολίτη του τόπου μας, διότι δεν τους «γλείφει» όπως είχαν συνηθίσει στο παρελθόν.
@ Αλλά αυτό είναι το επίπεδό τους, τόσο τους κόβει, έτσι κάνουν!
@ Κι ένα σχόλιο για τον φίλο μου τον Σωτήρη Γίδα. Σώτο μου, με όλο τον σεβασμό και τη φιλία μας από τα μικρά μας χρόνια, πρώτα ρωτάμε και συννενοούμαστε με τον Δήμαρχο για ένα θέμα και μετά το βγάζουμε στα ράδια! Φυσικά και αναφέρομαι στο θέμα της εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας. Του χρόνου θα την κάνετε με υγεία.
@ Την καλημέρα μου σε όλους και «Λευτεριά στην Οδό Τρικάλων»