Στον Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑ Νέας Επιδαύρου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή ο καλαμπακιώτης ποδοσφαιριστής, Θέμης Ι. Βάλλας.
Ο 17χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στην νέα του ομάδα για την περίοδο 2021-2022 στη Γ΄ Εθνική και ήδη οι υπογραφές έχουν πέσει τις προηγούμενες ημέρες ενώ είναι θέμα ελάχιστου χρόνου η ένταξη του στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του ΑΣ Μετέωρα, έχει αγωνιστεί στην αντρική ομάδα και στην Κ19 του ΑΟ Τρίκαλα.! Θεωρείται και είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα του νομού με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και εξαιρετικά σωματικά προσόντα.
Του ευχόμαστε να είναι πρωτίστως υγιής να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο στη νέα του ομαδα, να έχει επιτυχίες στο μέλλον και στην ποδοσφαιρική του πορεία, καθώς αυτό είναι που ο ίδιος θέλει να πετύχει.
΄Ηδη στις πρώτες του δηλώσεις μόνο στο Meteora24.gr μας ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την έκβαση της μετακίνησής του στον Φοίνικα, ενώ από την πρώτη στιγμή ένοιωσε το ζεστό καλωσόρισμα των ανθρώπων της νέας του ομάδας και του Προέδρου ο οποίος είναι ένα νέος άνθρωπος που αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο.
Θα αφήσει πίσω του την οικογένειά του και τους φίλους αλλά αυτό είναι κάτι που το είχε ήδη προαποφασίσει διότι αυτό που θέλει είναι να καθιερωθεί στην νέα του ομαδα και να ανέλθει ποδοσφαιρικά σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Θεμάκο μας, καλή δύναμη. Είμαστε δίπλα σου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ
ΣΤΗ ΦΩΤΟ 1 ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ
ΣΤΗ ΦΩΤΟ 2 ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ