Φίλος με ρώτησε, σε χαλαρή διάθεση πως είδα την πρώτη των Μετεώρων, από απόσταση μετά από 20 έτη!
(1η φορά στα τελευταία 20 χρόνια που δεν πήγα στάδιο για να μην κολλήσω… όχι πάντως κορονοϊό, όντας εμβολιασμένος!)
- Καταρχήν με τέτοιες «φάτσες» διορισμένες από το Πρωτοδικείο, καμαρωτές καμαρωτές, λες και δεν έγινε τίποτα, δεν πας στο γήπεδο , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (οι παίκτες εξαιρούνται άπαντες και ορισμένοι παράγοντες) που χαίρεσαι να βλέπεις και απορώ πως συμπορευτήκαν μ’ αυτούς!
- Τι να πας, σκέφτηκα! Να πας, για να ξερνάς; Να χαλαστείς; ΄Αραξε καλύτερα στην ησυχία σου…
- Ο «μπάρμπας» τελικά παρέδωσε με τον πλέον πονηρό τρόπο την ομάδα στον «ανιψιό» (το χα πει και γράψει από την πρώτη στιγμή γιατί το ένστικτό μου δεν κάνει λάθος) και πλέον τον έχει ως «αχυράνθρωπο», ενώ φάνηκαν οι διαθέσεις στις οποίες οι συγκεκριμένοι επιδίδονται «εντός των τειχών της πόλεως»! Με μερικά ψωροχιλιάρικα (και όχι όλα από την τσέπη του, συνέπραξε κι άλλος) πήγε την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Πρωτοδικείο, ώστε να την αποκτήσει εν τέλη με αυτόν τον ποταπό τρόπο, αγνοώντας επιδεικτικά και παντελώς, ότι έγραψε με τα μελανότερα χρώματα την ιστορία του σωματείου, εν έτη 2021!!! Μάλιστα χειραγώγησε και την πρώην, αδιάφορη διοίκηση (που μπορούσε να κάνει νόμιμη Γενική Συνέλευση αλλά δεν την έκανε σκοπίμως) . Μήπως περίμενε χρήματα από κάπου (και δεν τα πήρε μέχρι τον 15Αυγουστο) η οποία έπεσε στην παγίδα! Αυτό αντρίκιο δεν το λες!
- Η ομάδα Πρωτοδικείου 2020-2021 είναι μια αντιγραφή της ομάδας 2016-2017 πλην των παιδιών της Ακαδημίας (ήταν άλλοι τότε, λόγω ηλικίας). Εφαρμόζεται το πλάνο της φετινής πρότασης του Χρ. Τζανόπουλου και των συνεργατών του που δεν εισακούστηκε καν και δεν μετρήθηκε το ειδικό βάρος της, λόγω σκοπιμοτήτων που διαφάνηκαν περίτρανα ότι υπήρξαν και καταγγέλθηκαν από την πρώτη στιγμή!
- Αγωνιστικά πάντως να πω ότι ο Χρ. Αυγέρος θα κάνει καλή ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι ποδοσφαιριστές όλοι τους είναι θαυμάσιοι και καλα παιδιά. Διοίκηση της προκοπής δεν έχουν!
ΣΧΟΛΙΟ 1: Άραγε, όλοι αυτοί οι δήθεν «μεγαλοπαραγοντές» του Πρωτοδικείου, που τώρα γλείφουν και παρακαλούν γονείς και παιδιά, να παίξουν στον Α.Σ. Μετέωρα και τους ανακοινώνουν με καμάρι με δελτία τύπου, ενώ δεν τους έχουν δει ΠΟΤΕ να παίζουν, ζήτησαν ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους γονείς και τα παιδιά της Κ16 που τους κατηγόρησαν τον Αύγουστο του 2021, δημοσίως, χωρίς αιδώ, για αναξιοκρατική προώθηση τους στην αντρική ομάδα;
Ζητήσατε Συγγνώμη, «μεγαλοπαράγοντες»; Ζήτησες συγγνώμη Κύριε Ειδήμων για τη λάσπη που σκόρπισες εναντίον τους και τώρα είναι καλοί; (υπάρχουν τα ηχητικά). Αυτοί φταίνε που δε σε παίρνουν με τις…φωνές…! ΄Τώρα που έχεις την ομαδα τσιφλίκι σου, τα παιδιά της Κ16 είναι εξαιρετικοί για τη μεγάλη ομάδα και οι γονείς καλοί και συνεργάσιμοι; Μα τί ψεύτες και λασπολόγους γέμισε το αγαπημένο μας σωματείο;
- Εκτός των άλλων είναι και άσχετοι διοικητικά! Ακούστε! Έβαλαν μέλος της Προσωρινής Διοίκησης να παίξει και μπάλα!
Άκουσον, άκουσον! Έβαλαν τον Γιάννη Σακελλαρίδη (Μέλος) να συμπληρώσουν το 9μελές στο Πρωτοδικείο και τον έβαλαν να ποζάρει και με τη φανέλα της ομάδας ως ποδοσφαιριστής!
Δεν μπορεί να είναι και τα δύο! Δεν προβλέπεται από την αθλητική νομοθεσία και το καταστατικό και είναι παράνομο!
Το ίδιο και για το μέλος του τεχνικού τιμ, Ε. Κωστής (΄Εφορος Υλικού), οποίος κι αυτός είναι μέλος του Δ.Σ. της προσωρινής! Ή το ένα ή το άλλο…
Αδιάβαστοι και μετεξεταστέοι στα διοικητικά!
Σχόλιο 2! Πληροφορήθηκα επίσης ότι ενοχλούνται οι προσωρινοί με το πένθιμο σύμβολο δίπλα στο σήμα της ομάδος! Έχω γράψει σχετικά γι’ αυτό! Επειδή προσωπικά «πενθώ» πολύ για τον Α.Σ. Μετέωρα, θα φύγει όταν καθαρίσει «η Κόπρος του Αυγείου» γύρω από το ιστορικό σωματείο, το οποίο οδήγησαν στο Πρωτοδικείο!
Επιπροσθέτως, κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τι ακριβώς έχει συμβεί στο σωματείο. «Να η ομάδα…έγινε», είπε πρώην μεγαλοπαράγων αυτής! Άνθρωπε, άσχετος είσαι και κουφός, θα σου το ξαναπώ! Δημιούργησες κινδύνους με τις αποφάσεις σου τις οποίες πληρώνει το σωματείο! Δεν αξίζατε να ηγηθείτε των Μετέωρων. ΄Αλλα κοιτούσατε! Αυτό δεν το λέω εγω, αλλά ή πόλη! Όπως η πόλη και οι φίλαθλοι δυσανασχετούν με την κατάντια του σωματείου βλέποντας ποιοι προσπαθούν να το «διοικήσουν» και με ποιον τρόπο!
Τελική απάντηση στον φίλο μου μετά τις παραπάνω σκέψεις:
«Τι να πάω να δω; Τον αντιπαθέστατο «ανιψιό του μπάρμπα» να χασκογελά» και τους υπολοίπους να συνδράμουν ως μικρά παιδάκια στην παιδική χαρά, ενώ η ομάδα έχει πάει στο Πρωτοδικείο; Αυτό με ξεπερνά! Λαγούμι θα χα ανοίξει για να μπω! Φωτογραφία θα έβγαζα;