Κακοκαιρία σ’ όλη τη χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, εντονότερες από το μεσημέρι στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες. Εκτός από τις προαναφερόμενες περιοχές, από το απόγευμα και τη νύχτα ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην κεντρική Μακεδονία (Ημαθία, Πιερία, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική) και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Άνεμοι, Ανατολικοί, στα πελάγη έως πολύ θυελλώδεις 7-9 ΜποφόρΘερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 10, στη δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα από 4 έως 16 και στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 17, στην Κρήτη έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με βροχές, από το απόγευμα και τη νύχτα πιθανές καταιγίδες. Άνεμοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 10 βαθμούς.

Στην Αττική, βροχές, από το απόγευμα και τη νύχτα ισχυρές με σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι Ανατολικοί 5-6, από το βράδυ Βοριάδες 6-8 Μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς.

Κυριακή, 5-4-2020
Κακοκαιρία με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία (Ημαθία, Πιερία, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική), την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά ορεινά. Από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι Βοριάδες 7-9 και στο Αιγαίο έως 10 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δευτέρα, 6-4-2020
Στη βόρεια και δυτική Ελλάδα σταδιακή βελτίωση με συννεφιά, λίγες βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην ανατολική και νότια χώρα συννεφιά με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά και σταδιακή εξασθένιση. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 6-8, στο Αιγαίο τοπικά 9-10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα σημειωθεί τοπικό παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί.

Μιχάλης Σιούτας