Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησαν την Τρίτη ο μεσημέρι στο Ράδιο Μετέωρα 90,3 και στην εκπομπή «Μπάλα είναι και γυρίζει» ο Πρόεδρος των Μετεώρων κ. Γιώργος Θώμος και ο νέος Γενικός Γραμματέας της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Παπάντος.
Η συνέντευξη δόθηκε στους Γιώργο Σιαμουρέλη και Βαγγέλη Ούτο και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού συνέπεσε με την απόφαση της Διοίκησης της ομάδας, να λύσει τη συνεργασία με τον προπονητή κ. Βασίλη Γκούμπλια.
Ο Πρόεδρος των Μετεώρων, ανέφερε πως έπρεπε να ληφθεί η δύσκολη απόφαση της λύσης της συνεργασίας με τον κ. Γκούμπλια, ώστε να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα των Μετεώρων, το οποίο, για κάποιους λόγους δεν ήταν το ενδεδειγμένο.
Ανέφερε επίσης, πως ευθύνης για την πορεία της ομάδας έχουν όλοι, αλλά δεν αλλάζει η διοίκηση ή οι παίκτες. Δυστυχώς έγιναν λάθη και φτάσαμε στην δυσάρεστη θέση να έχουμε χάσει για φέτος τις ευκαιρίες για επιτυχίες που θα θέλαμε, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Από την πλευρά του, ο κ. Παπάντος, είπε πως η διοίκηση αναγκάστηκε να εισέλθει σ’ αυτή τη διαδικασία, εξαιτίας της μέτριας πορείας και επειδή η κατάσταση έπρεπε να εξομαλυνθεί. Ο κ. Γκούμπλιας έχει δείξει την αξία του και δεν την αμφισβητεί κανείς, απλά το χρονικό σημείο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα, έκρινε αυτή τη συνεργασία.
Ο Πρόεδρος είπε ακόμη πως θα αναλάβει για την δεδομένη στιγμή την ομάδα ο κ. Αυγέρος, μέχρι να αποφασισθεί τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή, αν δηλαδή θα έρθει ένας νέος προπονητής ή θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Δεν επισημάνθηκε, αν θα είναι καλαμπακιώτης ή τρικαλινός ο προπονητής, αλλά τονίστηκε πως θα αναλάβει και για την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με τον κ. Θώμο, διότι η ομάδα θα έχει υψηλούς στόχους και θα πάει για πρωτάθλημα.
Επίσης, ο κ. Θώμος, αναφέρθηκε και στο θέμα της συνεργασίας με τα σωματεία τη περιοχής λέγοντας πως επιδιώκεται συνεργασία και σιγά- σιγά η ιδέα ωριμάζει και γιατί να μην δημιουργηθεί μια ισχυρή ομάδα στην περιοχή της Καλαμπάκας, που θα κυνηγήσει την άνοδο στην Γ ΄ Εθνική.
Τέλος ο κ. Παπάντος μίλησε για την μεγάλη εκδήλωση της ομάδας των Μετεώρων που δεν είναι άλλη από τον ετήσιο χορό της ομάδας ο οποίος επιστρέφει μετά από παύση τριών ετών. Ο χορός θα γίνει στις 26 Δεκεμβρίου είπε ο κ. Παπάντος στο Κέντρο «Τσίκαρης». Η βραδιά θα είναι ξεχωριστή είπε ο κ. Παπάντος με την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς να ανήκει στον Παναγιώτη Ζωσιμά, ο οποίος παρενέβη μάλιστα στην διάρκεια της εκπομπής και ευχαρίστησε τον ΑΣ Μετέωρα που τον κάλεσε να τραγουδήσει στην εκδήλωση.
Επίσης, ο κ. Παπάντος, είπε πως θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος , ενώ θα τιμηθούν σ ειδική ενότητα της εκδήλωσης, καλαμπακιώτες ποδοσφαιριστές που διαπρέπουν στον χώρο του ποδοσφαίρου στην Super League και στην Football League (Φορτούνης, Ζαρόπουλος και Αλμπάνης). H τιμή για τους μεγάλους είναι 15 ευρώ με άφθονο ποτό και το παιδικό στα 10 ευρώ.
Ο Πρόεδρος από την πλευρά του, κάλεσε όλους τους καλαμπακιώτες να στηρίξουν τον χορό της ομάδας και να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.