Ο 30χρονος Ρώσος ήταν πολύ ανώτερος στον αγώνα και πήρε εύκολα τη νίκη με λαβή στον 4ο γύρο με τον ΜακΓκρέγκορ, που ήταν σαφές ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει το επίπεδο του αντιπάλου του, να έχει δεχθεί σωρεία από χτυπήματα νωρίτερα.

Αυτή ήταν η 4η ήττα στην καριέρα του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, με τον Καμπίμπ να παραμένει «απόλυτος» με 27 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ωστόσο, με τη λήξη του αγώνα αντί οι μονομάχοι να ηρεμίσουν, άναψαν περαιτέρω τα αίματα…

Ο Νουρμαγκομέντοφ ήταν έξαλλος και βγήκε από το οκτάγωνο κάνοντας επίθεση στην ομάδα του αντιπάλου προκαλώντας χάος στις πρώτες σειρές γύρω από την αρένα.

Την ίδια ώρα, ένα μέλος της ομάδας του Νουρμαγκομέντοφ επιτέθηκε στον ζαλισμένο ΜακΓκρέγκορ χωρίς αυτός να ανταποδώσει.

Λύση στο χάος ήρθε να δώσει το αφεντικό του UFC, Ντάνα Γουάιτ, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τη ζώνη στον Ρώσο ζητώντας του εξηγήσεις.

Εν τέλει ο Νουρμαγκομέντοφ πήρε ξανά τη ζώνη του αποχώρησε μαζί με την ομάδα του μέσα σε αποδοκιμασίες από την πλειοψηφία του κοινού, ενώ μάλιστα δέχθηκε και πολλά αντικείμενα.

Ellis@EllisGodlike

ALL HELL BRAKING LOOSE BETWEEN KHABIB AND MCGREGOR

NDL JACK@JackHD16YT

KHABIB VS MCREGOR! KHABIB JUMPS OUT THE RING AND STARTS A MASSIVE TUSSLE AND MCGREGOR GETS PUNCHED BACK!

J.G.@St_Longhorn

Dana White refuses to give Khabib belt in ring due to the crowd getting more restless….Khabib is escorted out as fans throw things @ufc @espn @FOXSports

OMG! Khabib Chokes McGregor out then Jumps out of the Octagon and fights with Mcgregors Team, A Member Of Khabib’s Team Jumps into the Octagon and Attacks McGregor, Absolute Carnage at Never Seen anything like it