Κακοκαιρία στα δυτικά την Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες, επιδείνωση την Πέμπτη και την Παρασκευή με ισχυρά φαινόμενα σ΄ όλη τη χώρα

Καιρός: Από το μεσημέρι συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, βροχές στην Ήπειρο και το βράδυ στη δυτική Μακεδονία. Καλός καιρός, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά στην υπόλοιπη χώρα. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 5-7, στο Αιγαίο Βοριάδες-Βορειοανατολικοί 4-6 Μποφόρ.

Θερμοκρασίες: στα βόρεια ηπειρωτικά από 3 έως 22, στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 10 έως 27 και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με αυξημένη συννεφιά από το μεσημέρι. Οι άνεμοι Νοτιοανατολικοί 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος, άνεμοι Βορειοανατολικοί 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς.

Πέμπτη 7-10-2021
Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι βροχές και καταιγίδες θα επεκταθούν σ΄ όλη σχεδόν τη χώρα, εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι Νοτιάδες στο Ιόνιο 8-9 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 5-7 Μποφόρ. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φθάσουν στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα τους 23 βαθμούς, στη νότια Ελλάδα και τα νησιά τους 25-27 βαθμούς.

Παρασκευή 8-10-2021
Η κακοκαιρία θα συνεχισθεί σ΄ όλη σχεδόν τη χώρα με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες ισχυρότερες στα βόρεια και ανατολικά τμήματα. Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο Βορειοανατολικοί 5-7 Μποφόρ, στα υπόλοιπα πελάγη Νοτιάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αλλάξει με τις μέγιστες τιμές στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα στους 22 βαθμούς, στη νότια Ελλάδα και τα νησιά τους 25-26 βαθμούς.