Ο δικό μας μετρ της Ζαχαροπλαστικής, Γιώργος Αυγέρος, ο οποίος δραστηριοποιείται για χρόνια στη Θεσσαλονίκη και πολλές φορές μας έχει καταπλήξει με το απίστευτο ταλέντο και τις γλυκιές του παρασκευές, βρiσκεται στην πόλη της Ρωσίας, Γεκατερινμπουργκ, όπου ανέλαβε να δημιουργήσει και να υπογράψει τις συνταγές του νέου ζαχαροπλαστείου «Felice Dessert Boutigue» του Παντελή Παπαθανασίου.
Ο καλαμπακιώτης, Pastry Chef, έγραψε στον λογαριασμό του στο FB για την νέα του εμπειρία, τα εξής:
«Ευχαριστούμε το A-Z για το όμορφο άρθρο!
Πηνελόπη Καράμπελα σε ευχαριστούμε πολύ!
Αύριο ανοίγουμε τις πόρτες μας, εδώ στην παγωμένη Ρωσία και συγκεκριμένα στο Γεκατέρινμπουργκ, για να συστήσουμε στον κόσμο μια διαφορετική ζαχαροπλαστική!
Ελαιόλαδο Καλαμάτας, τσάι του βουνού, μαστίχα Χίου είναι από τα λίγα υλικά που χρησιμοποιήσαμε για να δημιουργήσουμε επιδόρπια με ελληνικό χαρακτήρα!
Παντελή Παπαθανασίου σε ευχαριστώ για αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα εδώ στο κέντρο της Ρωσίας!
Σας ευχαριστώ πολύ για την ζεστή φιλοξενία! Σας εύχομαι ότι καλύτερο και καλές δουλειές!
Από μέρους μας του ευχόμαστε να χει πάντα γλυκά ταξίδια και επίσης ευχόμαστε καλές δουλειές στον Έλληνα επιχειρηματία Παντελή Παπαθανασίου