Οι σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγέλματος του Pastry Chef επιτάσσουν τη διαρκή επιμόρφωση ενός επαγγελματία στον παρών κλάδο. Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής αποτελεί ένα πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ξεπερνά τα όρια της κλασικής διετούς φοίτησης βασιζόμενο στην εκμάθηση των πλέον σύγχρονων τεχνικών και τάσεων στη ζαχαροπλαστική.
Ολοκληρώνοντας την παρακολούθηση του προγράμματος, ο καταρτιζόμενος θα είναι σε θέση να προσεγγίζει την κλασική και διεθνή ζαχαροπλαστική μέσα από τη σύγχρονη εξέλιξη της ίδιας της τέχνη.
Οι καταρτιζόμενοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν Post Grad-uate Diploma, Επιπέδου 7, από τον διεθνή φορέα πιστοποιήσεων LRN κάνοντας αυτόματα level up στο επίπεδο εκπαίδευσης και στις επαγγελματικές προοπτικές τους στην Ελλάδα και την ΕΕ.
Το Ετήσιο Πρόγραμμα Σύγχρονων Τεχνικών Ζαχαροπλαστικής έχει αναλάβει ένας από τους πλέον ανερχόμενους και επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου της ζαχαροπλαστικής, ο pastry chef Γιώργος Αυγέρος.
Ο Γιώργος Αυγέρος είναι ο Pastry Chef του ξενοδοχείου Sani Club, Sani Resort. Σπούδασε τη Ζαχαροπλαστική Τέχνη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.
Έχει εργαστεί σε επώνυμα ξενοδοχεία όπως το The MET και Makedonia Palace, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία.
Είναι ταυτόχρονα consulting pastry chef, και Ambassador της Σοκολάτας Belgolade. Έχει λάβει διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.
https://www.iekdelta360.gr/etisio-programma-sygchronon-technikon-zacharoplastikis