Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς των παιδιών με τα voucher
Ο Δήμος Μετεώρων και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος ανακοινώνει προς όλους του γονείς, ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου, θα λειτουργήσουν κανονικά από σήμερα Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών, της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και την Ειδική Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας.
Επίσης ενημερώνει τους γονείς ότι:
Α.) Οι γονείς των νηπίων οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει την εγγραφή των παιδιών τους, κατά το χρονικό διάστημα 25-Μαίου-2020 έως 15-Ιουνίου-2020, (διάστημα εγγραφών νηπίων για την νέα σχολική χρονιά 2020-2021), και έχουν προμηθευτεί VOUCHER, για να ενεργοποιηθεί το voucher πρέπει από σήμερα να το προσκομίσουν στους παιδικούς σταθμούς που έχουν επιλέξει ώστε να πραγματοποιηθεί η διαδικασία των συμβάσεων και να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους.
Θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά με τους κωδικούς ΤΑΧΙΣ ΝΕΤ τα ερωτηματολόγια εξόδου-εισόδου. (ειδική εφαρμογή για τα απογραφικά δελτία στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ) και να τα προσκομίσουν στον παιδικό σταθμό.
Β.) Οι γονείς που έχουν προμηθευτεί VOUCHER και δεν έχουν κάνει την εγγραφή των παιδιών τους σε Παιδικό Σταθμό, (την περίοδο των εγγραφών 25-Μαίου-2020 έως 15-Ιουνίου-2020, θα πρέπει να προμηθευτούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τον Παιδικό Σταθμό και να τα καταθέσουν μέχρι 7 Σεπτεμβρίου 2020 στον Παιδικό Σταθμό που επιθυμούν, ώστε να γίνει η επιλογή νηπίων και κατανομή στους Π.Σ. εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις και η ενεργοποίηση των voucher.