Τραγική κατάληξη είχαν οι συγκρούσεις στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο της αναμέτρησης του Άρη με τον ΠΑΟΚ, καθώς ένας 28χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Άλλοι δύο νοσηλεύονται με τραύματα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι τρεις νεαροί βρέθηκαν σε σημείο όπου σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα ή οχήματα.
Οι τρεις, βουλγαρικής καταγωγής, άνδρες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ενώ ο ένας κατέληξε.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr ο 28χρονος ήταν οπαδός βουλγαρικής ομάδας που έχει φιλικές σχέσεις με ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως οπαδική βία και πραγματοποιεί προανάκριση.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Σήμερα και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρείς αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε. Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται.
Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές.