Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σαββατόβραδο 26 Νοεμβρίου ο ετήσιος χορός το Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας ο οποίος έγινε στον χώρο του «Ρουαγιάλ Παλάς» στην Καλαμπάκα.
Η μαθητιώσσα νεολαία της πόλης μας διασκέδασε και με το παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα συγκέντρωσε και ένα σεβαστό ποσό για την πενθήμερη εκδρομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην Βιέννη και την Βουδαπέστη για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου.
Αρωγός στην προσπάθεια των παιδιών στάθηκε όπως πάντα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου και η εκπαιδευτική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας.
Το Meteora24.gr εύχεται καλή εκδρομή στους μαθητές και σας παρουσιάζει ένα μοναδικό φωτογραφικό αφιέρωμα από τον χορό, με «κλικ» από τον φακό του Ζήση Παπούλια.