Παρασκευή, 4-12-2020

Επιδείνωση του καιρού σ’ όλη τη χώρα, με βροχές και στις παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, ισχυρότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια στα βουνά της βόρειας Ελλάδας.

Άνεμοι, Νοτιάδες, έως το πρωί στο Ιόνιο 6-8 Μποφόρ, στη συνέχεια εξασθένηση, στο Ιόνιο 3-4, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από -2 έως 18, στις νησιωτικές περιοχές από 8 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με βροχές, ισχυρές το απόγευμα με πιθανή καταιγίδα. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ, το βράδυ Βοριάδες 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς.

Σάββατο, 5-12-2020
Πρόσκαιρη βελτίωση με διαστήματα ηλιοφάνειας σε αρκετές περιοχές, εξαίρεση με τοπικές βροχές η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και το ανατολικό και νότιο Αιγαίο. Οι άνεμοι Νοτιάδες, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή.

Κυριακή και Δευτέρα 6-7/12/2020
Νέα επιδείνωση με συννεφιά βροχές και καταιγίδες, ισχυρότερες στη δυτική και βόρεια ηπειρωτική χώρα, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.