Σάββατο-Κυριακή, 31-31/5/2020

Τις πρωινές ώρες ηλιοφάνεια, το μεσημέρι και το απόγευμα συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και στο Ιόνιο, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Άνεμοι, Δυτικοί στο Ιόνιο, Νοτιάδες στο Αιγαίο, 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στην ηπειρωτική Ελλάδα από 6 έως 26 και στις νησιωτικές περιοχές από 13 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά, το μεσημέρι και το απόγευμα βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Άνεμοι το πρωί Βοριάδες το απόγευμα Νοτιάδες, 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 24 βαθμούς.

Στην Αττική, το πρωί ηλιοφάνεια, το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανές βροχές κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι Βορειοδυτικοί, το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς.

Δευτέρα, 1-6-2020
Άστατος με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και από το μεσημέρι και το απόγευμα και στις υπόλοιπες κυρίως ηπειρωτικές περιοχές. ΟΙ άνεμοι στο Ιόνιο Βοριάδες, στο Αιγαίο Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Τρίτη, 2-6-2020
Άστατος με συννεφιά και τοπικές βροχές στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Δυτικοί, στο Αιγαίο μεταβλητών διευθύνσεων 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.