Συννεφιά, κατά διαστήματα βροχές, στις θαλάσσιες-παραθαλάσσιες περιοχές καταιγίδες, ισχυρότερες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ηπειρωτικά ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά, καθώς και αυξημένη αφρικανική σκόνη.

Άνεμοι, σταδιακά θα γίνουν Βοριάδες, 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια και κεντρική χώρα από 1 έως 13, στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια χώρα από 5 έως 17, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 7 έως 17, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 8 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με βροχές κατά διαστήματα. Άνεμοι Ανατολικοί 3-4, από το απόγευμα Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά με τοπικές βροχές. Άνεμοι Νοτιοδυτικοί 4-6, από το απόγευμα Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.

Τρίτη, 23-3-2021
Άστατος καιρός με συννεφιά, τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Στη νότια Ελλάδα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση με παγετό στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί.

Τετάρτη, 24-3-2021
Στη βορειοδυτική Ελλάδα βελτίωση με ηλιοφάνεια και παροδική συννεφιά. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές βροχές, στα θαλάσσια-παραθαλάσσια λίγες καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, σε ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, πιθανόν και σε πεδινά της βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση με παγετό τη νύχτα και το πρωί, τοπικά ισχυρό στη βόρεια Ελλάδα.

Μιχάλης Σιούτας