Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα»

Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν ορισμένα από τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδώνιδος Γεωργιάδη, ο οποίος απαντώντας στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παροχή ρευστότητας στους πολίτες διερωτήθηκε τι θα τα κάνουν, αφού δεν μπορούν να εξέλθουν από το σπίτι τους.

«Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες αγωνιούν για το τι τους ξημερώνει με απολύσεις, μειώσεις μισθών ως και 50%, λουκέτα και για το πώς θα ανταποκριθούν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις που παραμένουν οι ίδιες στο τέλος του μήνα, όπως δόσεις δανείων, ενοίκια, λογαριασμοί, ο κ. Γεωργιάδης με εξοργιστικό θράσος τους κοροϊδεύει, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, σε πανελλαδική μετάδοση», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή  του.

Οξύνοντας την επίθεσή του στον Α. Γεωργιάδη, η Κουμουνδούρου τον κατηγορεί πως «γυρνάει από κανάλι σε κανάλι και προκαλεί τους χιλιάδες ανθρώπους που έχουν χάσει τη δουλειά τους ή βρίσκονται αποκλεισμένοι στα σπίτια τους χωρίς εισόδημα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρατηρεί πως ο Α. Γεωργιάδης «αναρωτιέται προκλητικά τι θα την κάνουν την άμεση ενίσχυση και τόνωση της ρευστότητας που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως λέει δεν μπορούν να κάνουν ταξίδια, ούτε να πάνε σε εστιατόρια» και ακολούθως «καταλήγει δε στο χυδαίο συμπέρασμα ότι οι πολίτες που μένουν σπίτι «θα γίνουν 300 κιλά»….», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμενο στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «θαυμάστε τον άνθρωπο που έχετε χρίσει αρμόδιο για την ανάκαμψη της οικονομίας μετά την πρωτοφανή κρίση. Όσο βέβαια τον διατηρείτε στη θέση του, είναι αυτονόητο ότι συμφωνείτε απόλυτα μαζί του».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Α. Γεωργιάδης στον τηλεοπτικό σταθμό BEST: