Ηλιοφάνεια και ζεστός καιρός την Παρασκευή με τη θερμοκρασία στους 22 βαθμούς-Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί

Παρασκευή, 5-2-2021
Πολύ καλός, ζεστός καιρός, με ηλιοφάνεια σ΄ όλη τη χώρα. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί.

Άνεμοι, Δυτικοί, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα βόρεια ηπειρωτικά από 2 έως 20, στα κεντρικά και νότια από 5 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 21, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 18, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 11 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, με περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 21 βαθμούς.

Σάββατο, 6-2-2021
Καλός καιρός, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά, τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε αρκετά υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα, με μέγιστες τιμές στους 22-23 βαθμούς.

Κυριακή, 7-2-2021
Αρχικά καλός καιρός με ηλιοφάνεια, από το απόγευμα στη βόρεια και ανατολική χώρα συννεφιά με ασθενείς τοπικές βροχές στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο, βροχές τη νύχτα και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Νοτιάδες, από το απόγευμα στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Μιχάλης Σιούτας

https://www.makthes.gr/