Σε ένα παιχνίδι με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας απέναντι σε αντίπαλο με πολλούς έμπειρους παίκτες, ο Α Ο Τρίκαλα επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο στάδιο Τρικάλων στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα 2.
Πολύ σημαντική νίκη με την ομάδα των Τρικάλων να παίζει επίσημο αγώνα στην έδρα της μετά από 11 μήνες . Ο ΑΟΤ παρουσιάστηκε με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα στο να κρατήσει μπάλα, δεν απείλησε επιθετικά τον αντίπαλο , ο οποίος είχε 2-3 καλές στιγμές να προηγηθεί στο παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στον αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε τελείως για τα Τρίκαλα. Σε αυτό βοήθησαν οι δύο αλλαγές με τους Ευθυμίου και Σιλβάνο Νατέρ να δίνουν ώθηση ενώ άλλαξε και ο σχηματισμός στη μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι και πιο συμπαγής στο κέντρο αλλά και να αναπτύσσεται κατά διαστήματα πιο καλά απ΄ότι στο πρώτο μέρος.
Μεγάλο μερίδιο στη νίκη έχει και ο τερματοφύλακας Γιακουμής ο οποίος κράτησε το μηδέν πίσω κάνοντας δύο σωτήριες επεμβάσεις.
Το συμπέρασμα είναι ότι αυτά τα παιδιά παλεύουν στον αγωνιστικό χώρο , προσπαθούν και δουλεύουν πολύ και μέχρι στιγμής δικαιώνονται. Είναι αγωνιστικοί, παίζουν με πάθος και μέσα από τα συνεχή τρεξίματα και την προσπάθεια καλύπτουν και τις όποιες αδυναμίες παρουσιάζονται.
Στον συγκεκριμένο αγώνα η διαιτησία του Θεοχάρη του συνδέσμου Θεσσαλίας (Μαγνησία) είχε πολλά λάθη και τα Τρίκαλα διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι.
Στο 11΄ο Τζοβάρας των φιλοξενουμένων είχε καλή ευκαιρία με την μπάλα να περνά άουτ.
Στο 24΄η πρώτη σωτήρια επέμβαση του Γιακουμή ο οποίος πετάχθηκε και έδιωξε τη μπάλα στο δεξί παράθυρο σε απ΄ευθείας χτύπημα φάουλ του Λίταινα.
Στο 27΄ γκολ σημείωσε ο Αθανασιάδης αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.
Στο 28΄ ο Γιακουμής βγήκε από την εστία του , ο Μπαστιάνος πήγε να εκμεταλλευτεί τη φάση από πλάγια αριστερά αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο.
Στο 43΄ η πρώτη και μοναδική ευκαιρία των Τρικάλων στο πρώτο μέρος. Μετά από κόρνερ, προβολή ο Ντιαλόσι από ένα μέτρο η μπάλα πήγε πάνω στον Τάλισον.
Στο 49΄ο Ευθυμίου έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τον ΑΟΤ. Μπήκε στην περιοχή από δεξιά σούταρε παράλληλα προς την εστία αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία.
Στο 50΄ δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι σε κεφαλιά του Χατζή στην περιοχή.
51΄ 1-0. Στην επόμενη φάση τα Τρίκαλα βγήκαν στην αντεπίθεση , ο Νιάρος έδωσε στον Σταματή, αυτός μπήκε από αριστερά στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 70΄τα Τρίκαλα ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Ευθυμίου από αντίπαλο αμυντικό, δεν δόθηκε τίποτα.
Στο 75΄ η δεύτερη μεγάλη επέμβαση του Γιακουμή στο ματς σε σουτ του Λίταινα.
Στο 78΄ νέο πέναλτι ζήτησαν τα Τρίκαλα σε τράβηγμα του Σιλβάνο Νατέρ από αμυντικό ο διαιτητής έδειξε συνέχεια.
Στο 82΄ σουτ του Καρίκι η μπάλα έφυγε έξω από την Τρικαλινή εστία.
ΑΟ Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (46’ Ευθυμίου), Παπαγεωργίου, Πέλκας (87’ Ζώγκος), Ντιαλόσι, Σταματής (83’ Ελευθεριάδης), Αλμπάνης (46’ Σιλβάνο)
Απόλλων Λάρισας (Μάγγος): Τάλισον, Γκόλιας(86΄Μπάμπης), Καρρίκι, Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας, Μπάλλας (86΄Μπούσης), Χατζής, Τζοβάρας (65΄Τασιούλης), Αθανασιάδης, Μπαστιάνος (78΄Μπαλογιάννης)
Πολλές οι κίτρινες κάρτες που έδειξε ο Θεοχάρης στον αγώνα. Τις δέχτηκαν οι Σουλιώτης (ΑΟΤ), Μόρας (Απόλλων), Πιαστόπουλος (ΑΟΤ), Ριζογιάννης (ΑΟΤ), Αθανασιάδης (Απόλλων), Καρίκι (Απόλλων), Σιλβάνο Νατέρ (ΑΟΤ), Ντιαλόσι (ΑΟΤ)