Αλλαγή του καιρού από τη δυτική Ελλάδα, από αργά το απόγευμα και το βράδυ με συννεφιά, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και τη νύχτα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος με αυξημένη συννεφιά. Τη νύχτα και το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, ενώ αναμένεται αυξημένη Αφρικανική σκόνη.

Άνεμοι, Νοτιάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στην ηπειρωτική Ελλάδα από 10 έως 30 και στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά, τη νύχτα βροχές και πιθανή καταιγίδα. Άνεμοι μεταβλητοί, το απόγευμα Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 26 βαθμούς.

Στην Αττική, αίθριος με αυξημένη συννεφιά τις βραδινές ώρες. Άνεμοι Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 27 βαθμούς.

Σάββατο 6-6-2020
Από τις πρωινές ώρες συννεφιά με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική και βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα και το βόρειο Αιγαίο, φαινόμενα που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο Νοτιάδες 6-8 Μποφόρ, στο Ιόνιο Βοριάδες, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Κυριακή-Δευτέρα-Τρίτη, 7-9/6/2020
Καλός καιρός σ’ όλη τη χώρα με κανονικές θερμοκρασίες. Τις απογευματινές ώρες στα βόρεια και κεντρικά ορεινά είναι πιθανή αυξημένη συννεφιά με λίγες βροχές. Τη νύχτα και το πρωί αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι Βοριάδες, 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.