Τη χαρά του ποδοσφαίρου γεύτηκαν το πρωί του Σαββάτου οι μικροί ποδοσφαιριστές των υποδομών του Α.Σ. Μετέωρα και των ομάδων της Ακαδημίας 1 από τα γειτονικά Τρίκαλα και του Αγίου Οικουμενίου επίσης από τα Τρίκαλα.
Οι αγώνες αφορούσαν τις ηλικιακές ομάδες Κ12 – Κ14 και Κ16.
Στις ηλικίες Κ12 και Κ14 αναμετρήθηκαν οι ομάδες των Μετεώρων και της Ακαδημίας και για την Κ16, οι ομάδες των Μετεώρων και του Οικουμενίου, ματς που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του σταδίου, όπου τα δυο σωματεία παρουσίασαν καλό θέαμα.
Καλό επίσης ήταν το θέαμα και στα βοηθητικά του σταδίου και όπως αναφέραμε στον πρόλογο, παιδιά και γονείς, χάρηκαν το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Καλαμπάκα για τη φετινή χρονιά, το οποίο ήταν άψογα διοργανωμένο από τον υπεύθυνο κ. Γιώργο Αλμπάνη και τους συνεργάτες του, προπονητές των τμημάτων υποδομής των Μετεώρων.