Καλός καιρός με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, εξαίρεση με παροδική συννεφιά το νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Άνεμοι, Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-5, στο Αιγαίο 5-7 ΜποφόρΘερμοκρασίες, στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα από -1 έως 23, στη δυτική και νότια από 7 έως 22 και στις νησιωτικές περιοχές από 8 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με ανέμους Βοριάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με ανέμους Βοριάδες 5-7 Μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς.

Σάββατο, 11-4-2020
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια σ’ όλη τη χώρα. Το απόγευμα αυξημένη συννεφιά στα ηπειρωτικά με λίγες βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες είναι πιθανές τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Ιόνιο 3-4, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, με τις μέγιστες τιμές στους 22-23 βαθμούς.

Κυριακή των Βαΐων, 12-4-2010
Αίθριος καιρός σ όλη τη χώρα, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται παροδική συννεφιά, με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στη δυτική Ελλάδα είναι πιθανές τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ, στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Μιχάλης Σιούτας