Μέτρια εμφάνιση για το Ελευθεροχώρι στο γήπεδο «Ζωσιμάδων» στα Γιάννινα και ήττα με 2-0 από το Βελισσάριο στο τέταρτο ματς μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Παρ΄όλα αυτά η ήττα του Αστέρα Πετριτή στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας δίνει στο Ελευθεροχώρι «αέρα» ανόδου καθώς με νίκη στο επόμενο ματς με την Δόξα Γαρδικίου θα ανέβει στην Γ΄Εθνική.
Τα γκολ για την ομάδα του Βελισσαρίου σημείωσαν οι Παπαναγιώτου στο 27΄ (Ο Ασωνίτης εκτέλεσε φάουλ στη μεσαία γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Γιαννάκη που έκανε παράλληλη σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Τζιάλλα που έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό, κατέληξε στον Παπαναγιώτου που από κοντά έκανε το 1-0 ) και Γιαννάκης στο 49΄(Ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΑΟΒ με τον Σπύρο Νικολάου να βρίσκει τον Κώστα Νικολάου από δεξιά, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Γιαννάκης έκανε πολύ ωραίο τελείωμα με τακουνάκι από την μικρή περιοχή για το 2-0).
Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Νικολάου στο 89΄με δεύτερη κίτρινη .
Βελισσάριο (Ανέστης Ζώης): Μάντζιος, Νικολάου Κ., Ασωνίτης, Αλεξίου (11’ λ.τρ. Τσουλιάης), Βαρτζιώτης Π., Κολιός (86’ Τσάνης), Παπαναγιώτου (46’ Νικολάου Σπ.), Γιαννόπουλος, Γιαννάκης, Σταμούλης, Τζιάλλας.
Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Στέφανος Ψύχος): Κλιάκος, Μπαρπαρούσης, Τσιγάρας, Σκρέκας, Ρόμπος, Τσιούκας, Καραστέργιος, Κεχαγιάς (46’ Μαράβας), Χοτζάι, Γιαννούλας (71’ Καραβαγγέλης).
passports.gr
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δόξα Γαρδικίου-Αστέρας Πετριτή 1-0
Βελισσάριο-Ελευθεροχώρι 2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 6-4 7
2. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ 6-4 6
3. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ 3-5 6
4. ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ 4-6 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(29/5, 17.00)
Ελευθεροχώρι-Γαρδίκι
Αστέρας Πετριτή-Βελισσάριο