Πέμπτη, 21-5-2020
Έντονη αλλαγή του καιρού με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες, από το μεσημέρι ισχυρές με πιθανές χαλαζοπτώσεις στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια και τη νύχτα στις Σποράδες και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με τοπική συννεφιά.

Άνεμοι, από Βόρειες διευθύνσεις, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 13 έως 23, στην δυτική, κεντρική και νότια από 16 έως 28 και στις νησιωτικές περιοχές από 20 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά, από το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές. Άνεμοι Βοριάδες 4-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με συννεφιά, από το απόγευμα τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανή καταιγίδα. Άνεμοι Νοτιάδες, το βράδυ Βοριάδες 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς.

Παρασκευή 22-5-2020
Τις πρωινές ώρες συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα και από το μεσημέρι βελτίωση. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.

Σάββατο-Κυριακή, 23-24/5/2020
Το Σάββατο βελτίωση του καιρού στη βόρεια και δυτική Ελλάδα. Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, καθώς και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα συννεφιά με τοπικές βροχές. Την Κυριακή καλός καιρός σ’ όλη τη χώρα. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6, στο Αιγαίο έως 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.