Τετάρτη, 29-4-2020

Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά σ΄ όλη τη χώρα. Τις απογευματινές ώρες αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες στα ορεινά, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι, Νοτιοδυτικοί, 4-5 στα νότια έως 6 ΜποφόρΘερμοκρασίες, στην ηπειρωτική Ελλάδα από 8 έως 27 και στις νησιωτικές περιοχές από 10 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με συννεφιά και πιθανή βροχή το απόγευμα. Άνεμοι ασθενείς, το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Άνεμοι ασθενείς το απόγευμα Δυτικοί 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς.

Πέμπτη, 30-4-2020
Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές το απόγευμα στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τμήματα, καθώς και στην περιοχή του Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά.

Παρασκευή, Πρωτομαγιά, 1-5-2020
Αρχικά αίθριος καιρός, από το μεσημέρι συννεφιά με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι Νοτιοδυτικοί, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σάββατο, 2-5-2020
Άστατος καιρός με αυξημένη συννεφιά, τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και βόρεια χώρα, καθώς και στην ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι Δυτικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Μιχάλης Σιούτας

www.makthes.gr